Available courses

תזה מגיסטר -הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון - חורף - 00699992

תזה דוקטור-הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון - חורף - 00699993

מעבדה בביוטכנולוגיה מולקולרית - חורף - 00660516

ביוטכנולוגיה של תאים אנימליים - חורף - 00660513

מיקרו-ננו אנקפסולציה לשחרור מבוקר - חורף - 00660334

ביו-ננו היברידים וביוסנסורים - חורף - 00660332

מזון וקיימות - חורף - 00660252

הערכת מזון באמצעות החושים - חורף - 00660230

טכנולוגיה לייצור יין - חורף - 00660226

נושאים נבחרים בהד. ביוט' ומזון 3 - חורף - 00660016

מעבדה בריאקטורים ביולוגיים - חורף - 00640508

שיטות נומריות בהנ. ביוטכ' ומזון - חורף - 00640120

פרויקט מיוחד - חורף - 00640005

אריזה וחיי מדף מזון ומוצרים - קב' 087 - חורף - 00660217

מבוא לביוטכנולוגיה מולקולרית - קב' 087 - חורף - 00640523

תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה - קב' 087 - חורף - 00640509

ביוטכנולוגיה מולקולרית - קב' 087 - חורף - 00640507

מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים - קב' 087 - חורף - 00640239

טכנולוגיה של מזון - קב' 087 - חורף - 00640212

תופעות מעבר חום - קב' 087 - חורף - 00640117


Accessibility

Background Colour Background Colour

Font Face Font Face

Font Kerning Font Kerning

Font Size Font Size

1

Image Visibility Image Visibility

Letter Spacing Letter Spacing

0

Line Height Line Height

1.2

Link Highlight Link Highlight

Text Alignment Text Alignment

Text Colour Text Colour