קורסים זמינים

אריזה וחיי מדף מזון ומוצרים - קב' 087 - חורף - 00660217

מבוא לביוטכנולוגיה מולקולרית - קב' 087 - חורף - 00640523

תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה - קב' 087 - חורף - 00640509

ביוטכנולוגיה מולקולרית - קב' 087 - חורף - 00640507

מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים - קב' 087 - חורף - 00640239

טכנולוגיה של מזון - קב' 087 - חורף - 00640212

תופעות מעבר חום - קב' 087 - חורף - 00640117

תרמודינמיקה בהנ.ביוטכנולוג.ומזון - קב' 087 - חורף - 00640106

שיטות אנליטיות חדישות בביוטכנולו' - חורף - 00680512

צפה בקורס
  • מורה: אורי לזמס
  • מורה: אבי שפיגלמן

תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה - חורף - 00680509

סטטיסטיקה לתכנון ניסויים ואנליזה - חורף - 00680505

סמינר מתקדם בהנדסת מזון - חורף - 00680009

פרויקט מיוחד - חורף - 00680006

ביואינפורמטיקה של סרטן - חורף - 00660529

ביולוגיה סינתטית - חורף - 00660526

יזמות בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון - חורף - 00660525

אנליזה של המיקרוביום - חורף - 00660421

צפה בקורס
  • מורה: הילה קורח-רכטמן

מקרוביולוגיה של פתוגנים - חורף - 00660418

ביורוקחות - פרמקולוגיה והובלה - חורף - 00660333

אריזה וחיי מדף מזון ומוצרים - חורף - 00660217

צפה בקורס
  • מורה: אסתר סגל
  • מורה: אבי שפיגלמן